GDPR – en praktisk tilgang

EU’s persondataforordning (GDPR) trådte i kraft 25. maj 2018. Det betyder en række opstramninger af den gamle persondatalov, samt mulighed for tildeling af bødestraf til de, der ikke overholder forordningen.

Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så fortvivl ikke: Arbejdet med Persondata er en kontinuerlig proces – og vi hjælper gerne uanset, hvor du er i processen.
Vi har frem til 25. maj 2018 hjulpet mere end 20 små og mellemstore virksomheder og organisationer med, at forberede deres behandling af persondata – og denne erfaring kan du nu trække på:

Fubicon tilbyder GDPR introduktion

Tre timers oplæg med systematisk og struktureret gennemgang af hvordan I skal behandle persondata i virksomheden i forhold til den nye persondataforordning.

  • Kendskab til regler og baggrund
  • Forslag til metoder og værktøjer som kan få dig startet

Introduktionen kan afholdes som virksomhedsforløb, for organisationer eller foreninger.
Desuden afholdes der løbende introduktions forløb, i samarbejde med vores partnere.

Hvis du er interesseret i, at høre mere om vores GDPR Introduktion eller deltage næste gang, så skriv til: Lasse@fubicon.dk

Efter vores første møde tilbyder vi hjælp til det praktiske

  • Skabeloner
  • Procedurebeskrivelser
  • Dataawareness foredrag og undervisning
  • Workshop, hvor du arbejder med netop din virksomhed

Alt sammen tilpasset din virksomhed og dine behov.

Vi arbejder med GDPR ud fra en praktisk ledelsesmæssig tilgang og hjælper din virksomhed ud fra devisen; “sådan ville vi selv have gjort…”
Fubicon er ikke GDPR ekspert eller specialist, og vi yder ikke juridisk rådgivning.

Vi har forberedt os godt og vi kender GDPR. I kender jeres brug af persondata i virksomheden. Sammen kan vi skabe det bedste resultat!

Kom igang med GPDR – læs mere i vores linksamling