Fundamentet

Fubicon er startet ud fra et grundlæggende ønske om, at hjælpe virksomheder med, at øge deres konkurrenceevne og styrke deres markedsposition.

Det gør vi med udgangspunkt i den viden som vi besidder dels inden for brug af data i produktionen og dels den brede ledelseserfaring, som er erhvervet over en årrække i forskellige organisationer – og særligt stærkt bliver det når begge elementer kan inddrages.

Vores fundament er også grundlag for vores navn, idet Fubicon er en sammentrækning af ”Future Business Consulting”

 

Hvem er vi

Konsulenter

Lasse Damsø Pedersen
Sr. konsulent og ejer

Leder af mennesker
Tænker i helheden

Læs mere

 

 

 

Samarbejdspartnere

Hos Fubicon vil vi kunne give vores kunder et klart og kvalificeret svar på de spørgsmål som de måtte have.

Vi kender vores styrker – og vores begrænsninger – derfor er det vigtigt for os at have, og fortsat udbygge et stærkt netværk.

Har du lyst til at blive en del af vores professionelle netværk, hører vi gerne fra dig, uanset om dine kompetencer supplerer eller overlapper.

 

Jobmuligheder

Om du er nyuddannet eller erfaren, er ikke afgørende;  det vigtige er, at du som person har den rette indstilling til at hjælpe vores kunder og lade dig inspirere af de trends og personer som omgiver dig.

Har du lyst til at arbejde som konsulent – og har du en baggrund indenfor vores arbejdsområder, så kontakt os for en drøftelse af mulighederne.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev