Lasse Damsø Pedersen|Fubicon ApS er godkendt som rådgiver for SMV:Digital (tidl. Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion). Via SMV:Digital kan der kan ydes tilskud til rådgivning i forbindelse med digitalisering og automatisering, men ikke til investeringer i software, udstyr eller maskiner.

Primære kompetencer:

  • Automatisering
  • Digitalisering
  • Implementering

Læs vores seneste case og ring for yderligere information på telefon  9392 3389

Find Lasses profil ved at søge på hans fornavn i fritekstsøgningen her.

SMV:Digital har fokus på teknologisk og digital omstilling.

I 2016 afsatte regeringen for en periode på 4 år 42 mio kr. til at øge automatiseringen og digitaliseringen i små og mellemstore produktionsvirksomheder. Projektet blev døbt Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion og har til formål at styrke konkurrenceevnen og øge produktiviteten ved at understøtte brugen af avanceret produktionsteknologi i Danmark. Automatiseringen og digitaliseringen er i rivende udvikling, og Industri 4.0 stiller store krav til virksomhederne, hvis de skal kunne følge med.

Erhvervspartnerskabet forløber som en tilskudsordning, hvor fokus er på at klæde små og mellemstore  produktionsvirksomheder på til fremtidens teknologiske udvikling. Partnerskabet bidrager med ny viden og rådgivning til de deltagende virksomheder og ender ud i konkrete løsninger inden for avanceret produktionsteknologi.

Erhvervspartnerskabet har siden skiftet navn til SMV:Digital.

Læs mere om projektet her.

Sådan ansøger du om tilskud.
Fubicon hjælper gerne med ansøgnings processen.