SMV:Digital og SMV:Grøn

Lasse Damsø Pedersen | Fubicon ApS er godkendt som rådgiver for SMV:Grøn og SMV:Digital. Via puljerne kan der bl.a. ydes tilskud til rådgivning i forbindelse med digitalisering, grøn omstilling og automatisering.

Du kan læse mere om puljerne på www.virksomhedsprogrammet.dk – hvor du også kan se hvornår puljerne åbner for ansøgninger.

Uanset hvor i forløbet I er, så giver vi gerne et bud på jeres projekt.

Vi kan hjælpe med:

  • At identificere relevante projekter
  • Facilitere møder med Erhvervshuset
  • Bidrage til ansøgningen
  • Rådgive indenfor automation og digitalisering

Find Lasses profil ved at søge på hans navn i fritekstsøgningen her.

 

Lidt historik:

SMV:Digital har fokus på teknologisk og digital omstilling.

I 2016 afsatte regeringen for en periode på 4 år 42 mio kr. til at øge automatiseringen og digitaliseringen i små og mellemstore produktionsvirksomheder. Projektet blev døbt Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion og har til formål at styrke konkurrenceevnen og øge produktiviteten ved at understøtte brugen af avanceret produktionsteknologi i Danmark. Automatiseringen og digitaliseringen er i rivende udvikling, og Industri 4.0 stiller store krav til virksomhederne, hvis de skal kunne følge med.

Erhvervspartnerskabet forløber som en tilskudsordning, hvor fokus er på at klæde små og mellemstore  produktionsvirksomheder på til fremtidens teknologiske udvikling. Partnerskabet bidrager med ny viden og rådgivning til de deltagende virksomheder og ender ud i konkrete løsninger inden for avanceret produktionsteknologi.

Erhvervspartnerskabet har siden skiftet navn til SMV:Digital ligesom flere puljer er kommet til.

Hos Fubicon har vi været med siden 2017 – og vi deler gerne vores viden, så du kommer rigtigt i gang med dine projekter.

Læs mere om vores tidligere projekter under cases.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.